Egyre feszültebb Vilmos és Katalin kapcsolata – ez okozza a gondot

2023. október 17.
Vilmos herceg és Katalin hercegné általában nagy egyetértésben nevelik három gyereküket, van azonban egy kérdés, ami sok feszültséget okozott a kapcsolatukban.
A testbeszéd-szakértő leplezte le Katalin hercegné Vilmos iránt érzett dühét

Miközben Harry herceg és Meghan Markle kapcsán rendre röppennek fel a házasság végét jósolgató pletykák, Vilmos herceg és Katalin hercegné párkapcsolatát igazi mintaházasságként dicséri a világ. A nemesi pár általában a három gyereket is harmóniában – bár a nemesi hagyományokhoz képest gyakran modernebb elvek szerint – neveli, most azonban úgy tűnik, van egy kérdés, ami komoly feszültséget okoz Vilmos és Katalin kapcsolatában.

A vita György herceg jövője kapcsán robbant ki, aki 2026. július 22-én lesz 13 éves, vagyis elég idős ahhoz, hogy beírathassák az Eton bentlakásos iskolába, ahová annak idején Vilmos és Harry herceg is járt. A királyi családban hagyomány az Etonba járni, ezért nem olyan meglepő, hogy idén nyáron már Vilmos és Katalin is elvitték György herceget, hogy megnézhesse magának az intézményt. 

Kiderült azonban, hogy Katalin hercegné egyáltalán nem szeretné beíratni a fiút egy szerinte „puccos elitiskolába”, mivel ezzel szerinte teljesen szembemennek a „monarchia modernizálására irányuló törekvéseikkel”. Arról nem is beszélve, hogy anyaként is borzasztóan hiányolná a fiát. A hercegnéhez közeli források szerint Vilmos és Katalin évek óta vitáznak ezen, és egyre nagyobb feszültséget szült bennük a kérdés, de Vilmos herceg végül „megnyerte a csatát”, vagyis úgy tűnik, György herceg is apja nyomdokaiba lép majd.

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images