Vilmos herceg lett a legszexibb kopasz férfi – a netezők nem értenek egyet

2023. november 21.
Egy speciális online kutatásból úgy tűnik, hogy Vilmos herceg a jelenleg élő legszexibb kopasz férfi, az eredmény mégis sokakat felháborított.
Vilmos herceg 3:2

Óriási online közfelháborodást váltott ki a Reboot marketing ügynökség vizsgálata, ami megállapította, hogy nem más, mint Vilmos herceg a jelenleg élő legszexibb kopasz férfi. A módszerük tulajdonképpen Google-keresésekből következtetett, méghozzá elég speciális módon: azt nézték, hogy milyen gyakran írják egy híres kopasz férfi neve mellé a netezők a „póló nélkül” vagy „meztelenül” szavakat.

A módszert tekintve talán még meglepőbb, hogy Vilmos herceg került ki győztesen – nem is mindenki ért egyet az eredménnyel. A brit királyi család tagja olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Vin Diesel, Jason Statham, illetve olyan meglehetősen megdöbbentő neveket, mint az 5. helyen álló Jeff Bezos.

Ilyen gazdag valójában Vilmos herceg

A netezők természetesen rengeteg nevet hiányolnak még a listáról, – felmerült például Stanley Tucci és Dwayne Johnson neve is – ahogyan arról sincsenek meggyőződve, hogy valóban Vilmos herceg lenne a legdögösebb kopasz híresség. Talán sosem derül majd ki, hogy a Reboot módszere volt problémás, vagy az emberiségnek kellene önvizsgálatot tartania, mindenesetre mi innen is gratulálunk Vilmos hercegnek az újabb nemes titulushoz!

Forrás: BuzzFeed Fotó: Getty Images