Sia nyíltan vállalja, hogy a zsírleszívást választja drasztikus hízása miatt

2023. december 11.
Sia őszintén beszél arról, hogy zsírleszívást végeztetett, mivel nem tudott lefogyni betegsége miatt. 
Sia

Teljesen transzparensen szeretett volna eljárni Sia

„Szednem kellett egy gyógyszert, ami miatt rengeteget híztam és amit nem tudok leadni edzéssel vagy pajzsmirigygyógyszerekkel, így ma elmentem zsírleszívásra” – tweetelte az énekesnő szombaton.

A zenész, akinek teljes neve Sia Furler, kifejtette, hogy azért döntött úgy, hogy teljesen őszinte lesz a szépészeti beavatkozásaival kapcsolatban, mert nem akar „hozzájárulni ahhoz a rendszerhez, amely azt mondja nekünk, hogy nem vagyunk elegek”.

„Kérlek, legyetek tisztában azzal, hogy én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy megvannak az erőforrásaim ahhoz, hogy megváltoztathassam a kinézetemet. És amikor majd újra őrült szexin fogok kinézni, szeretném, ha tudnátok, hogy az nem a diéta és a testmozgás miatt van” – folytatta. A beavatkozása előtti képeket ITT lehet megnézni az énekesnőről. 

Természetesen nem ő az egyetlen a sztárvilágban, aki a zsírleszívás mellett döntött, mutatjuk, kinek volt még hasonló beavatkozása. 

Cardi B

Hogy újra formába lendüljön a szülés után, Cardi B elárulta, hogy zsírleszívást végeztetett a felsőtestén. Azóta büszkén mutogatja a hasát, és nem érdekli, mit szólnak az emberek a testéhez.

kozmunka-cardi-b-verekedes-sztriptizbar

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis mindent kipróbált, és semmi sem hozott sikert neki. A Telegraphnak így nyilatkozott: „Mindent megcsináltam. Volt egy kis plasztikai műtétem. Volt egy kis zsírleszívásom. Volt egy kis botoxom. És tudjátok mit? Egyik sem működik. Egyik sem.”

Jamie Lee Curtis magyarul énekelt az Oscar utáni sajtótájékoztatón.

Jamie Lee Curtis magyarul énekelt az Oscar utáni sajtótájékoztatón

Dolly Parton

Dolly Parton volt az egyik első, aki nyíltan vállalta a plasztikai beavatkozásait. Büszkén mesél interjúiban a zsírleszívásról, a mellimplantátumokról, a szemfelvarrásról és még sok másról.

Dolly Parton

Dolly Parton (Fotó: John Lamparski/Getty Images)

Fotó: Getty Images, ForrásPageSix