Bianca Censori brutális pucéroverallban, hatalmas plüssmackóval a kezében vonult

2023. december 12.
Azon már nem lepődünk meg, hogy Kanye West párja, Bianca Censori megint botrányos outfitben jelent meg az Art Basel eseményén, de a plüssmackót tényleg nem tudjuk hova tenni.
Kanye West és új felesége, Bianca Censori

Kanye West párja, Bianca Censori rendszeresen sokkolja a népet őrültebbnél őrültebb szettjeivel: láttuk már óriási óvszernek öltözve, és úgy is, hogy felsőrész viselése helyett inkább egy párnát szorított mellkasához. A botrányhős celeb ezúttal sem hazudtolta meg magát: a Miamiban megrendezett Art Basel művészeti vásáron újabb arcpirító szettben jelent meg.

Bianca Censori most egy rövid, teljesen testhez álló, testszínű overallt viselt, ami nem sokat hagyott a képzeletnek – különösen, ami a mellbimbókat illeti. A bizarr szettet egy magas sarkúval és egy szőrös sapkával párosította, mégsem ezek voltak az outfit legfurcsább elemei, hanem az a hatalmas plüssmackó, amit Censori végig a kezében szorongatott. Bianca Censori természetesen Kanye Westtel érkezett, aki pedig egy hófehér szettet választott a művészeti vásárra. Az eseményen készült képeket ITT lehet megnézni.

Bianca Censori egyelőre nem adott magyarázatot az óriási plüssmackóra, mi mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy legközelebb milyen őrült outfittel rukkol majd elő.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images