Jennifer Aniston elárulta, miért nem működtek a korábbi párkapcsolatai

2023. augusztus 25.
A színésznő egy új interjúban beszélt azokról a kihívásokról, amiket az elmúlt években a párkapcsolataiban tapasztalt.
Jennifer Aniston elárulta, miért nem működtek a korábbi párkapcsolatai

Sok más sztárhoz hasonlóan Jennifer Aniston párkapcsolati küzdelmeit is végigkövethettük, mióta világhírű lett a Jóbarátoknak köszönhetően. Nagy szerelme volt Brad Pitt, Justin Theroux és Vince Vaughn is, de Aniston úgy véli, hogy végül szüleinek kapcsolati dinamikája az oka azokat a nehézségeknek, amelyek rendszeresen akadályokat görgettek elé a boldogság felé vezető úton.

A Wall Street Journalnak nyilatkozva a színésznő elárulta, hogy a párkapcsolatokat mindig is egy kicsit nehéznek találta. „Azt hiszem, azért, mert tényleg egyedül voltam. Nem tudom. A szüleim, elnézve a családom kapcsolatait, nem késztettek arra, hogy »ó, alig várom, hogy nekem is ilyen legyen«”.

Majd a színésznő ezután egy kicsit bővebben is kifejtette, hogy mire gondol: „Nem tetszett az ötlet, hogy feláldozzam azt, aki vagyok, vagy mire szükségem van, ezért nem igazán tudtam, hogyan kell ezt csinálni. Így szinte könnyebb volt egyedül lenni.”

Aniston nem gondolkozik kritikusan a jövőbeli kapcsolatait illetően, és most azon dolgozik, hogy ne áldozza fel magát valaki másért. „Csak arról van szó, hogy ne félj elmondani, mire van szükséged és mit akarsz. Ez még mindig kihívás számomra egy kapcsolatban. Minden más munkámban nagyon jó vagyok, és ez az a terület, ahol nem annyira…”

Forrás: Marie Claire AU, Fotó: Getty Images