Bradley Cooper gyönyörű kislányát vitte magával a premierre

2023. december 13.
Bradley Cooper legújabb filmjének bemutatóján igazán különleges partnerrel jelent meg.
Bradley Cooper

Bradley Cooper kislánya mögött állva feszített büszkén új filmje premierjén. A színész legújabb alkotása a Maestro címet viseli, és a legendás karmesterről és zeneszerzőről, Leonard Bernsteinről szól.

A film bemutatóján a teljes alkotógárda mellett a legkülönlegesebb vendég a színész hatéves lánya, Lea De Seine Shayk Cooper volt. A kislány állatmintás ruhában, piros táskával és arany cipellőben mosolygott apukája előtt állva. További fotókat ITT tudtok megnézni a párosról! 

Lea édesapja előtt álldogál a premieren

Lea édesapja előtt álldogál a premieren

A címszerepet Cooper alakítja, de nem csak színészként jegyzi a filmet, hanem a rendező is ő maga volt.  A Maestrót pár nappal ezelőtt jelölték Golden Globe-díjra, a Legjobb film, Legjobb rendezés és Legjobb férfi főszereplő kategóriában is.

A premieren nem volt ott Lea anyukája, Irina Shayk, akivel szakításuk után is nagy egyetértésben nevelik a kislányt. Szintén hiányzó volt Cooper aktuális barátnője Gigi Hadid. A modellt és a színészt többször is lencsevégre kapták már New York utcáin sétálgatva, de hivatalos eseményen nem jelentek még meg együtt.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images