Justin Timberlake és Jessica Biel jobban néznek ki, mint valaha

2023. december 15.
A popsztár és gyönyörű felesége egy menő Las Vegas-i hotel megnyitójára látogattak el együtt, ahol mindketten csodásan festettek!
Justin Timberlaket édes fotóval köszöntötte születésnapján Jessica Biel

Justin Timberlake és felesége, Jessica Biel a Fontainebleau hotel megnyitójára látogattak el szerda este, és bár az épület elképesztően pazarra sikerült, a sztárpár így is ellopta a show-t. Justin Timberlake nem bízott semmit a véletlenre, egy klasszikusan elegáns szettet választott: fekete öltönyt, fehér inget és csokornyakkendőt viselt, és elképesztően sármosan festett a szettben. Jessica Biel egy időtlen és nagyon nőies hófehér ruhában jelent meg, amit a mély dekoltázs és a merész sliccelés tett igazán szexivé. A pár nemcsak ragyogónak, de nagyon szerelmesnek is tűnt a Las Vegas-i megnyitón, egymás kezét fogva, mosolyogva vonultak a tömegben. Az eseményen készült fotókat ITT lehet megnézni.

Justin Timberlake és Jessica Biel idén ünnepelték 12. házassági évfordulójukat. Az énekes és a színésznő 2007 környékén kezdtek egymáshoz közelebb kerülni, Justin akkoriban szakított Cameron Diazzal, Jessicának is nem sokkal előtte ért véget a kapcsolata Derek Jeter kosarassal. 2011-ben egy rövid időre szakítottak, de nem sokkal később, 2012-ben egy esküvővel szilárdították meg a kapcsolatukat. Két fiuk született, Silas 2015-ben, Phineas pedig 2020-ban.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images