Justin Timberlake-et édes fotóval köszöntötte születésnapján Jessica Biel

2023. február 01.
A színésznő és az énekes 2012-ben házasodtak össze. Azóta két fiuk is született, nemrég pedig a fogadalmukat is megújították.
Justin Timberlaket édes fotóval köszöntötte születésnapján Jessica Biel

42. születésnapját ünnepelte tegnap Justin Timberlake, felesége, Jessica Biel pedig egy szerelmes fotóval köszöntötte őt a különleges alkalomból. A színésznő az Instagram-oldalára posztolta a képeket, amelyeken együtt pihennek és ölelkeznek egy hajón.

„Boldog születésnapot annak a személynek, aki minden nap kihívás elé állít és inspirál engem. Annak a személynek, aki megnevettet, és arra késztet, hogy alkossak és kockáztassak. Annak a személynek, aki a hétköznapokat rendkívülivé teszi. Tudod, ki vagy. Szeretlek” – írta Biel, a Grammy-díjas sztár pedig szívecskés emojikkal válaszolt a kommentszekcióban.

Biel és Timberlake 2012-ben házasodtak össze Olaszországban. Az esküvő óta két fiuk született, a 7 éves Silas, valamint a 2 éves Phineas. A szerelem azóta is hatalmas köztük, októberben a 10. házassági évfordulójuk alkalmából pedig elárulták, hogy nemrég megújították fogadalmukat.

Forrás: People, Fotó: Getty Images