Károly király elvesztette a hidegvérét és nyilvánosan förmedt rá Kamilla királynéra

2023. december 18.
„Károly nemcsak rossz természetéről, de a hűtlenségéről is tanúbizonyságot tett” – véli a szakértő.
ez a bámulatos 2200 gyémánttal kirakott korona kerül Kamilla királyné fejére

Biztosak vagyunk benne, hogy Károly király szereti feleségét, Kamilla királynét, de kár is tagadni: Károly továbbra is nehezen tudja türtőztetni tüzes vérmérsékletét. Az indulatát pedig legutóbb pont a feleségén, Kamillán töltötte ki. Ahogy a Daily Express fogalmazott, Károly teljesen elvesztette hidegvérét Kamillával szemben. 

A jelenet Walesben történt, amikor Károly és Kamilla Wrexhamban tett látogatásuk során sétáltak egyet, miközben a városközpontban üdvözölték az összegyűlt tömeget. Károlyt a kamera lencsevégre kapta, amint frusztráltan vizslatta a feleségét, és arra kérte asszisztenseit, hogy szóljanak Kamillának, aki ekkor még mindig a bámészkodókkal beszélgetett. A király hallható volt, amint a következőt mondja: „Megpróbálhatnánk újra szólni neki? Kérem. Mennünk kell. Próbáltam várni rá, de ő csak nem akarja abbahagyni.”  

Judi James testbeszéd-szakértő a Daily Expressnek azt mondta, hogy ez a pillanat „azt bizonyítja, hogy Károly még mindig gyorsan bedühödik, és ezúttal a feleségén vezette le az indulatait”. „Károly nemcsak rossz természetéről, de a hűtlenségéről is tanúbizonyságot tett azzal, hogy a feleségére »ő«-ként hivatkozott, és arra utalt a szavaival, hogy Kamillával mindig csak a baj van. Nem túl lojális hozzáállás” – véli a szakértő.

A királyi rajongók empatikusabbak voltak a királlyal szemben, sokan „tipikus házaspárnak” bélyegezték Károlyt és Kamillát. Egy közösségimédia-felhasználó hozzátette: „Királyok… a nap végén ők is úgy viselkednek, mint az átlagos férjek.”

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images