Paris Hilton egy hónapig nem volt hajlandó kicserélni kisfia pelenkáját

2023. december 05.
Az örökösnő teljesen kiborította a rajongóit.
Paris Hilton egy hónapig nem volt hajlandó kicserélni kisfia pelenkáját

Szinte mindenkiben van félelem a gyerekvállalással kapcsolatban, és ez alól még Paris Hilton sem kivétel. Az örökösnőnek az új tévéműsorában csúszott ki a száján a kisfia születése után másfél hónappal, hogy tart az első pelenkacserétől. A rajongói ekkor jöttek rá, hogy Paris még soha nem tette tisztába Phoenix Baront.

A felvételnél húga, Nicky is csatlakozott hozzá, aki nem tudta leplezni megdöbbenését, amikor megkérdezte nővérétől: „Soha nem csináltad?!” „Nem” – hangzott el Paris válasza, mielőtt egy másik nő, feltehetőleg a kisfiú dadája megmutatta neki, hogyan cserélje ki Phoenix pelenkáját.

Nicky a nővére védelmére kelve elárulta, hogy Paris gyerekként mindig is fiús volt, és talán ezért áll tőle távol a pelenkacsere: „Amikor felnőttünk, Paris határozottan fiús lány volt, szeretett a hátsó udvarban lógni, erődöket építeni, és játszani kedvenc patkányaival.”

A sztár rajongói teljesen kiakadtak. „Hűha… szeretem Parist, de ez valójában rendkívül szomorú. Így nem alakul ki a kötődés” – fogalmazott egyikük. Egy másik hozzászóló pedig megjegyezte, nem is érti, hogyan nevezik magukat a celebek szülőknek, amikor a gyerekeik mindennap a dadusokkal vannak. Néhány rajongó viszont kiállt mellette és rávilágított, hogy Parist is dadusok nevelték, így ő is így gondoskodik kisfiáról, ráadásul pénze is van arra, hogy másoktól kérjen segítséget.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images