Harry herceg és Meghan Markle egzotikus úti célt választottak a család helyett

2023. december 22.
Harry herceg és Meghan Markle nem az Egyesült Királyságba, hanem egy egzotikus úti célra váltott jegyet a decemberi időszakban.
Meghan Markle és Harry herceg

Úgy tűnik, a szakadár nemesi páros egy egzotikus utazással szeretné kipihenni a mozgalmas évet – kiderült ugyanis, hogy Harry herceg és Meghan Markle nemrégiben Costa Ricára utazott nyaralni. A pár állítólag december 14-én érkezett meg a dél-amerikai országba, és a hírek szerint tegnap, december 21-én térhettek vissza otthonukba.

Bár Harry herceg és Meghan Markle mozgalmas évet tudhat maga mögött, azért nyaralásból is kijutott nekik: nem is olyan régen, októberben a Karib-térségben pihentek, miután részt vettek egy klímaváltozásról szóló konferencián. 

Egyelőre úgy fest, Harry és Meghan nem az Egyesült Királyságba nem váltottak jegyet az ünnepi időszakra – persze nem is meglepő, ha Omid Scobie friss botránykötete (és az abban leírt súlyos állítások) után nem töltik együtt a karácsonyt. Egyes források szerint még mindig lehetséges, hogy a család idén mégis kivételt tesz és III. Károly közeledésének hatására Harryék is hazautaznak. Ez mindenképpen rendkívüli esemény lenne, hiszen a brit királyi család fekete bárányai már 2018 óta nem ünnepelték együtt a karácsonyt rokonaikkal.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images