Károly nem hajlandó engedni Harry herceg „érzelmi zsarolásának”

2023. december 09.
Omid Scobie nemrégiben robbant botránykönyve láthatóan csak tovább eszkalálta a feszültséget Károly király és Harry herceg között.
Károly király csak ezzel az egy feltétellel bocsátana meg Harryéknek

Folyamatosan megy a találgatás, hogy milyen is lehet valójában a viszony Károly és Harry herceg között, de leginkább csak a szivárogtató belső forrásoktól lehetnek információink, hiszen a brit királyi család szigorúan szűkszavú a magánéleti ügyekkel kapcsolatban. Harry herceg már jóval nyíltabban kommunikál: nemrégiben például azt nyilatkozta, hogy félne visszatérni a családjával az Egyesült Királyságba a brit királyi család katonai védelme nélkül.

Harry herceg ugyan nem kifejezetten Omid Scobie nemrégiben megjelent botránykönyvére utalva mondta ezt, de állítása új megvilágításba kerül a királyi család állítólagos rasszista botránya után. Scobie kötetében azt írja, Károly király és Katalin hercegné kifejezetten aggódott miatta, hogy Meghan Markle és Harry herceg gyerekének bőre esetleg „túl sötét” lesz.

Bár Harry herceg rendszeresen fogalmaz meg súlyos vádakat a brit királyi család felé a médiában, Károly nem szokott reagálni ezekre – legalábbis nem a nyilvánosság előtt. Most azonban az uralkodóhoz közeli források nyomán kiderült, hogy Károly fia gesztusait „érzelmi zsarolásnak” éli meg, aminek „nem hajlandó engedni”.

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy még jó ideig nem rendeződhet a viszony a családon belül.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images