Meghan és Harry karácsonyi üdvözlőlapjának titkos üzenete van

2023. december 21.
Egy testbeszédszakértő szerint a pár nem is azt üzeni az üdvözlőlappal, mint amit elsőre gondolnánk.
Meghan és Harry karácsonyi üdvözlőlapjának titkos üzenete van

Harry herceg és Meghan Markle egy Németországban készült szeptemberi fényképet választottak magukról az idei karácsonyi üdvözlőlapjukhoz. „Nagyon boldog ünnepeket kívánunk. Köszönjük a támogatást, amit 2023-ban kaptunk!” – áll a kártyán.

Sokan csalódottak voltak amiatt, hogy a korábbi üdvözlőlapokkal ellentétben ezen nem szerepel sem Archie herceg, sem Lilibet hercegnő, de van egy részlet a sussexi hercegi pár képeslapján, ami felett sokan elsiklottak. Egy testbeszédszakértő, Darren Stanton úgy véli, hogy bár a kártya hivatalosnak tűnhet, Harry és Meghan csupán finoman kommunikálják boldogságukat a nyilvánossággal.

Meghan és Harry karácsonyi üdvözlőlapjának titkos üzenete van

Stanton szerint a képen Meghan és Harry nagyon lelkesnek, boldognak tűnnek és ez az üdvözlőlap jó módja annak, hogy népszerűsítsék a jótékonysági tevékenységüket. „Azt próbálják érzékeltetni, hogy a márkájuk erős, ha nem sokkal erősebb, mint valaha” – fogalmazott.

A szakértő szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg karácsonyi üdvözlőlapjukat tekintve idén a visszafogottabb megjelenés mellett tették le a voksukat: lazán elegáns öltözéket viseltek a fekete-fehér képen. Ehhez képest Meghan és Harry egy sokkal csillogóbb kártyát adott ki az idei ünnepekre, vagyis teljesen más megközelítést választottak, mint a trónörökös pár.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images, Archewell