Elájultak a rajongók Reese Witherspoon jógás videójától

2023. január 18.
Izmos hasat villantott közösségi oldalán a színésznő.

Reese Witherspoon csak úgy sugárzott, amikor megmutatta követőinek az új Draper James sportfelszerelését néhány könnyed jógagyakorlat kíséretében. A 46 éves színésznő kockás hasától egyszerűen eláll a szavunk. 

A háromgyerekes édesanya sokszor beszél a sport iránti szeretetéről. Különösen a kardiót kedveli, hiszen ennek köszönheti, hogy sikerül megőriznie tónusos alakját. Kedvenc edzésformái közé tartozik a hosszú futás, a spinning, a jóga és a túrázás – az utóbbi ráadásul szórakozásnak sem utolsó.

Edzője, Michael George szerint a sztár a rendszeres sport mellett az egészséges táplálkozáshoz is ragaszkodik, korlátozottan fogyaszt alkoholt, és legalább hetente hatszor 30 percet kardiózik. „Nem hiszek a gyors diétában vagy ilyesmiben. Egyébként folyamatosan edzek, csak azért, hogy egészséges legyek” – mondta 2012-ben a kétszeres Golden Globe-díjas színésznő.

A Doktor Szöszi sztárja egyébként táncolni is imád, bár ezt kevesen tudják róla. „Hiphoptáncos vagyok. Ez egy olyan titok, amit sokan nem tudnak. Szeretek táncolni” – nyilatkozta korábban a Women’s Healthnek.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images