Megőrül a net Sarolta hercegnő felnőttes gesztusáért

2024. január 04.
Úgy tűnik, a 8 éves Sarolta hercegnőnek már a vérében van a protokoll: egy nyilvános eseményen idősebb unokatestvérét is kisegítette. A zseniális videót imádják a TikTokon!
Sarolta hercegnő kész hölgyként debütált Wimbledonban

Felrobbantotta a TikTokot a Sarolta hercegnőről készült friss videó, melyben a kislány igazi nemesként „rendezi” unokatestvérét. A 8 éves Sarolta a szokásos karácsonyi templomi szertartáson vett részt unokatestvére, a 9 éves Mia Tindall kíséretében.

Az ünnepi alkalmon a brit királyi család legkisebb tagjait ajándékokkal halmozták el a rajongók, miközben a templomhoz vezető úton vonultak: György herceg például mosolyogva mutogatta öccsének, Lajos hercegnek, hogy egy nagyméretű plüssmackót kapott. Sarolta hercegnőt virágokkal halmozták el, de a fiatal nemes egyáltalán nem akart egyedül lubickolni a népszerűségben.

A már több mint 5 milliós nézettséggel rendelkező virális videón látszik, ahogyan Mia jelzi a kis Sarolta hercegnőnek, hogy valaki egy csokrot nyújtana neki, Sarolta azonban mosolyogva azt mondja rokonának, hogy vegye el nyugodtan ő a virágot.

@wikagechlo Cute little moment of Prince George Princess Charlotte Prince Louis and Mia together at Christmas yesterday❤️ || #princegeorge #princegeorgeofwales #princesscharlotte #princesscharlotteofwales #princelouis #princelouisofwales #miatindall #christmas #tindall #wales #bestfriend #cute #royal #uk #thebritishroyalfamily #royalfamily #thewaleskids #wikagechlo #secret_agent_of_walesfamily #fyp #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fyp #fyp #fypシ゚viral #fyp #fypシ゚viral #fyp #reconciliation #xzyabc #fyp #christmas #fyp #fyp #foyoupage #fypシ ♬ original sound - sᴇᴄʀᴇᴛ_ᴀɢᴇɴᴛ_ᴏғ_ᴡᴀʟᴇsғᴀᴍɪʟʏ

Az elegáns, nagyvonalú, mégis könnyed gesztus egyértelműen kék vérre utal, és nagyon úgy tűnik belőle, hogy Sarolta hercegnéből egy napon jó uralkodó válhat.

Forrás: People Fotó: Getty Images