Kanye West úgy pakolta ki feleségét az Instagramra, mintha csak egy játékbaba lenne

2024. január 05.
Bár még csak 5 nap telt el az új évből, a rappernek sikerült ismét megbotránkoztatnia az egész világot. Már-már meztelen fotókat közölt feleségéről. Egy pszichológus úgy véli, miszerint Kanye tárgyiasítja és dehumanizálja Biancát.
Kanye West és felesége

Kanye West körül az elmúlt évek során már számos botrány alakult ki, ez alól pedig a tavalyi év sem volt kivétel. A rapper és új feleségének megnyilvánulása miatt nevetség tárgyává váltak Olaszországban, ráadásul Velencében már nem is látják szívesen őket. 

Bár még csak 5 nap telt el az új évből, az elmúlt napok sem teltek eseménytelenül. Mondhatni felrobbant az internet, miután a rapper már-már meztelen fotókat közölt feleségéről, Bianca Censoriról. A 28 éves modell alig takaró szőrmét, illetve fehérneműt vett fel. Az intim képek pedig olyan érzést kelthetnek a rajongóknak, mintha ők is ott lennének a szobában. 

Carolyn Mair pszichológus a The Sunnak adott nyilatkozatában azt állítja, hogy Kanye dehumanizálja és tárgyiasítja a modellt. 

Kanye azt akarja kiváltani az emberekből, Biancát lássák, nézzék, kívánják és keressék. Bátorítja az embereket, hogy meg akarják érinteni a feleségét.

Majd hozzátette, hogy ezek a képek arra utalnak, miszerint a rapper szexuális tárgyként reklámozza feleségét, hiszen csak a fizikai megjelenésére, illetve a szexuális jellemzőire összpontosít. 

Utalt arra, hogy ez a fotózás és Kanye viselkedése bepillantást adhat a rajongóknak a házasságukon belül uralkodó hatalmi harcokba.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images