Brad Pitt új barátnője segítségével békülne gyerekeivel

2024. január 11.
Bár továbbra sem rendeződött a viszony Brad Pitt és Angelina Jolie között, úgy tűnik, a színész már készen állna rá, hogy összekösse „új” és „régi” életét.
Brad Pitt és Ines de Ramon

Úgy tűnik, egyre komolyabbra fordul a dolog Brad Pitt és új szerelme, Ines de Ramon között – a páros máris komoly lépésre szánta el magát. Bár Brad Pitt körül még a közelmúltban is forrongtak a családi botrányok, – lánya megtagadta nevét, fia, Pax pedig gyalázatos apának és világklasszis baromnak nevezete – most úgy néz ki, a színész szorosabbra fonná a családi szálakat és bevinné új párját gyerekei életébe.

Kiderült ugyanis, hogy Brad Pitt már arra készül, hogy bemutassa Ines de Ramont a gyerekeknek. Az egykori hollywoodi álompárhoz közeli források szerint Brad Pitt nagyon óvatosan közeledik volt felesége és a gyerekek felé, ugyanis míg a Ha eljön Joe Black sztárjának sok konfliktusa van a gyerekekkel, Angelina Jolie nagyon közeli és jó viszonyt ápol velük.

A források azt is elmondták, hogy Brad Pitt nagyon boldog új párjával, de azt is szeretné, ha rendeződne a viszony a gyerekeivel – ezért is lehet fontos neki, hogy végre formálisan is bemutassa de Ramont a családnak. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images