Jennifer Lopez ritkán látott lányával piacozott

2023. október 17.
Cuki anya-lánya pillanatot kaptak lencsevégre a lesifotósok: Jennifer Lopez kézen fogva sétálgatott 15 éves lányával, Emme-mel egy Los Angeles-i bolhapiacon.
Jennifer Lopez 3:2

Bár fiatalabb korában igazi zsenigyerekként ünnepelte a világ Jennifer Lopez és Marc Anthony közös kislányát, Emme Muñizt, a kislány egy ideje már igyekszik kicsit távolabb maradni a reflektorfénytől – most azonban sikerült lencsevégre kapni őt anyja oldalán. Emme-ről hamar kiderült, hogy épp olyan aranytorkú, mint anyukája, de 12 évesen már könyvet is írtLord Help Me című kötetét az imával való saját kapcsolata ihlette. 

A most 15 éves Emme már igazi kamasz, kislányos külsejét vagány, genderneutrális stílusra váltotta, de szerencsére még mindig nem érzi cikinek, hogy anyja kezét fogva sétálgasson az utcán. A friss lesifotókon Jennifer Lopez és Emme kézen fogva andalognak egy Los Angeles-i bolhapiacon, láthatóan nagyon élvezve az anya-lánya programot. J.Lo egy laza, ejtett vállú fehér pulcsit, szürke cicanadrágot, sportcipőt és oversize napszemüveget viselt, míg Emme mintás bő szürke pólóba és egy térdig érő kosaras nadrágba bújt, a szettet pedig fordított baseballsapkával egészítette ki. 

Jennifer Lopez ritkán látott lányával piacozott

Jennifer Lopez ritkán látott lányával piacozott

A lánynak egyébként van egy ikertestvére is, Maximilian, aki azonban most nem csatlakozott a Jennifer Lopezzel közös programra.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images