Julia Roberts elárulta, mitől olyan fiatalos: szerinte így lehet jól idősödni

2024. január 12.
A színésznő különleges trükkjét ingyen és bérmentve mi is beszerezhetjük otthonra – persze csak akkor, ha még nincs ilyenünk.
Julia Roberts elárulta, mitől olyan fiatalos: szerinte így lehet jól idősödni

Julia Roberts évtizedek óta ragyog a mozivásznon híres mosolyával és hullámzó fürtjeivel, de eddig nem lehetett tudni, mi a titka annak, hogy ilyen fiatalos. Meglepő trükkjét a brit Vogue 2024. februári számában osztotta meg. Az 56 éves színésznő ugyanis fiatalos megjelenését saját bevallása szerint a genetikának és annak köszönheti, hogy egy jó emberrel szerelmesek egymásba.

„Nem azt mondom, hogy nem változtam, mert korábban láttam egy képet Tom Hanks-ről és magamról egy filmből, és úgy néztünk ki, mintha kivasaltak volna minket” – viccelődött. A sztár állítása szerint nem használ semmilyen mesterséges módszert szépsége megőrzéséhez: „Nem, komolyan mondom. Jó gének, teljes életet élni, és ahogy már mondtam – és általában csak viccből mondom –, de hiszek egy jó férfi szerelmében.”

Roberts 21 éve házasodott össze férjével, Daniel Moder operatőrrel, és rengeteget jelent számára a támogatása. „Hiszem, hogy a férjem szeret engem, és úgy törődik velem, hogy mélyen, mélyen boldoggá tegyen. És bármikor, amikor meglátsz valakit, aki boldog, nem számít, hány éves” – mondta.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images