6 alkalom, amikor a királyi család tagjai nyilvánosan sírták el magukat

2024. január 12.
Volt, aki boldogságában nem tudott magán uralkodni, de fájdalmukban és meghatottságukban is hullajtottak már könnyeket a királyi család tagjai a nyilvánosság előtt.
Károly király csak ezzel az egy feltétellel bocsátana meg Harryéknek

Az angol királyi család tagjainak egy rakás szigorú szabályt be kell tartaniuk a nyilvános megjelenéseik során. Nem mindegy például, hogy milyen ruhát viselnek, vagy hogy mit esznek, illetve isznak az emberek előtt – és természetesen az is nagyon fontos, hogy a viselkedésük mindig visszafogott, a királyi családhoz méltó legyen.

De mivel ők is csak emberek, ezt a visszafogottságot nem minden esetben sikerül tökéletesen megvalósítaniuk. Többször előfordult már az évek során a család több tagjával is, hogy egy megható, esetleg szomorú pillanatban egyszerűen elsírták magukat a nyilvánosság előtt.

Károly király

Károly király sem tudott megálljt parancsolni a könnyeinek

Nm tudott megálljt parancsolni a könnyeinek Károly király

Károly király nem tudott megálljt parancsolni a könnyeinek, amikor 2020-ban, a feleségével, Kamillával részt vettek egy második világháborús megemlékezésen.

Az anyakirályné

A győzelem napi megemlékezésen sírta el magát

A győzelem napi megemlékezésen sírta el magát

Erzsébet királynő édesanyján 1995-ben a győzelem napi megemlékezésen lettek úrrá az érzelmei. Ezen a napon a második világháború befejezését ünnepeljük Európában, az anyakirályné néhai férje, VI. György király pedig pont a háború alatt volt uralkodó. Érthető tehát, hogy ez a nap előhozta a királynéból az érzelmeit.

Sarolta hercegnő

Sarolta hercegnő 2018-ban sírta el magét nyilvánosan

Sarolta hercegnő 2018-ban sírta el magét nyilvánosan

A királynő születésnapját ünneplő 2018-as Trooping the Color ceremónián Sarolta hercegnőnél tört el a mécses, miután véletlenül megcsúszott és beverte a fejét az erkélykorlátba. Sarolta pityergett egy kicsit, de az anyukája, Katalin rögtön ott termett és megpróbálta jobb kedvre deríteni.

Meghan Markle

Meghannak a nevetés miatt csordult ki a könnye

Meghannak a nevetés miatt csordult ki a könnye

2018-ban Meghannak a nevetés miatt csordult ki a könnye a tongai látogatásuk során. A hercegi pár tiszteletére iskolás gyerekek adtak elő egy vicces dalt, ami láthatóan jókedvre derítette a hercegnét.

Erzsébet királynő

A néhai királynőt is lencsevégre kapták könnyes arccal,

A néhai királynőt is lencsevégre kapták könnyes arccal

2002-ben a néhai királynőt is lencsevégre kapták könnyes arccal, mikor is egy, a Westminster-apátságban tartott megemlékezésen vett részt.

Harry herceg

 

Harry a könnyeivel küszködve mondta el beszédét 2019-ben a WellChild Awards nevű eseményen, amit kifejezetten a beteg gyerekek megsegítésére szoktak megtartani. A herceg érzelmes beszédéről felvétel is készült.

Fotó: Getty Images