Vilmos váratlan döntése teljesen tönkretette Katalin hercegné szülinapját

2024. január 09.
Bár az eset már régen történt, a királyi családhoz közeli források szerint nagyon mély nyomot hagyott Katalin hercegnében.
Az internet népe szerint Katalin hercegné hirtelen nagyon megöregedett

Katalin hercegné épp ma ünnepli 42. születésnapját – minden bizonnyal Vilmos herceg és három közös gyerekük körében. Bár remélhetőleg a mai szülinapja szép emlékként marad meg neki, egy ünnep biztosan van már, amit valószínűleg inkább elfelejtene.

Bár az eset már régen történt, a királyi családhoz közeli források szerint nagyon mély nyomot hagyott Katalin hercegnében. 2008 szeptemberében már bőven arról pletykáltak, hogy bármelyik pillanatban megtörténhet Katalin és Vilmos herceg eljegyzése, szeptemberben azonban hivatalosan is bejelentették, hogy Vilmos csatlakozik a Brit Királyi Légierőhöz (Royal Air Force – RAF). A hivatalos kiképzése elvégzése előtt Vilmos válaszút előtt állt: dönthetett úgy, hogy hazatér a palotába és megkezdi nemesi kötelességei teljesítését, vagy még egy darabig folytatja katonai karrierjét – ő pedig az utóbbit választotta.

A döntés állítólag az egész családot, és érhető módon Katalint is meglepte, aki sokak szerint teljesen összetört a hír hallatán. Katie Nicholl a Katalin hercegnéről írt könyvében úgy fogalmaz, hogy Kate Middleton élete akkor „fenekestül felfordult”, hiszen ő eljegyzésre számított, és nagyon fájt neki, hogy a fiú inkább a katonai karriert választotta helyette. Azt talán mondanunk sem kell, hogy az, hogy mindez a születésnapja körül csúcsosodott ki, nem tette számára túl boldoggá a nagy napot.

Szerencsére azóta Vilmos herceg már számtalanszor bizonyította szerelmét és elköteleződését Katalin hercegné felé, így azóta valószínűleg a születésnapok is jóval jobb hangulatban telnek. Innen is gratulálunk a walesi hercegnének!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images