Kiderült: Harry herceg ezzel a megjegyzéssel sértette vérig Vilmos herceget

2024. január 19.
Harry herceg és bátyja, Vilmos között évek óta fagyos a viszony. Ennek okáról újabb dolog derült ki.
Vilmos és Harry

Harry herceg egy ártatlannak tűnő megjegyzéssel rettenetesen megsértette bátyját, Vilmost. Régóta nyílt titok, hogy a Harry és a brit királyi család viszonya nem mondható a legjobbnak, de csak apránként derülnek ki a részletek. 

A királyi családról könyvet író Robert Hardman szerint Harry egy interjúban történő elszólással okozott hatalmas fájdalmat testvérének.

Az ominózus Harry és Meghan Netflix dokumentumsorozatban a herceg ezt mondta: „A családunkban a legtöbbektől – főleg a férfiaktól – azt várják, hogy olyan emberrel házasodjanak, aki megfelel az elvárásaiknak, illik a családba. Azt akarják, hogy ezt helyezd előtérbe, azzal szemben, hogy valójában kivel szeretnél lenni. A palota azt akarja, hogy fejjel hozz meg egy döntést a szíved helyett. Az édesanyám a legtöbb – ha nem az összes döntését – a szívéből hozta meg. És én anyám fia vagyok.”

Harry herceg egy interjúban sértette meg Vilmost

Harry herceg egy interjúban sértette meg Vilmost

Hardman úgy látja, hogy ezzel Harry tulajdonképpen arról beszél, hogy Vilmos csakis a palota elvárásai miatt választotta magának Katalin hercegnét feleségül, míg ő és Meghan szívből és szerelemből házasodtak meg. Az interjút hallva elképzelhető, hogy Vilmos is így értelmezte az elhangzottakat, ami nyilván nem tett jót az amúgy is vékony jégen álló testvéri viszonynak.

Forrás: pagesix.com    Fotó: Getty Images