Jeremy Allen White újra összemelegedett volt feleségével

2024. január 22.
Jeremy Allen White és volt felesége közös gyerekeikkel és Macaulay Culkinékkal együtt töltöttek el egy meghitt napot a parkban.

Tavaly az egész bulvársajtó A mackó sztárjának válásától volt hangos – akkor arról is sokat cikkeztek, hogy Jeremy Allen White volt felesége, Addison Timlin kifejezetten durván nyilatkozott a sztárról és White apaságáról. Bár a viszony sokáig kifejezetten rossznak tűnt, most úgy tűnt, rendeződtek a dolgok Jeremy Allen White és Timlin között.

A Vaskarom színészét és Timlint a napokban kapták lencsevégre, amint egy meghitt családi délutánt töltenek a parkban két gyerekük, Ezer és Dolores, valamint barátaik, Macaulay Culkin és családja társaságában. A lesifotókon úgy tűnik, Jeremy Allen White és Addison Timlin kifejezetten közel állnak egymáshoz: végig szorosan egymás mellett voltak, sokat mosolyogtak és még egy forró ölelés is történt köztük. A képeket ITT lehet megnézni.

Jeremy Allen White jelenleg Hollywood egyik legkikapósabb színésze: válásának híre után rövidesen Ashley Moore modellel látták csókolózni, tavaly ősszel pedig az énekesnővel, Rosalíával hozták hírbe.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images