Bradley Cooper és Gigi Hadid első randifotói

2024. január 27.
Bradley Cooper és Gigi Hadid Londonban mutatkozott először kézen fogva. Alig három hónappal ezelőtt keltek szárnyra a pletykák, hogy a színész és a modell egy párt alkot, a fotósok máris megörökítették a randit.
Bradley Cooper Gigi Hadid első randi

Az év egyik legmeglepőbb sztárpárja Bradley Cooper és Gigi Hadid. A színészről és a modellről három hónappal ezelőtt derült ki, hogy nagy valószínűséggel randizgatnak. Most végre az első közös fotók is napvilágot láttak. Bár hivatalos közleményben nem ismerték el, hogy egy párt alkotnak, a most készült fotók láttán ez már nem kérdés: egymás kezét fogva sétálgattak London utcáin.

A 28 éves Gigi Hadid és Bradley Cooper randiját Londonban kapták a fotósok lencsevégre, ahogy kézen fogva átkelnek az úttesten.

Persze korábban is pletykáltak már róla, hogy egy alkalommal New Yorkban látták őket együtt, amikor együtt vacsoráztak, de az is napvilágott látott, hogy a friss szerelmesek Taylor Swift Rhode Island-i kúriájában szokott turbékolni, hogy elkerüljék a paparazzókat. Sőt! Állítólag a 49 éves színész már az anyukájának is bemutatta a modellt: a Golden Globe-gála után még január elején Los Angelesben a Giorgio Baldi étteremben találkoztak hármasban. 

Gigi Hadid és Bradley Cooper

Gigi Hadid és Bradley Cooper

Bradley Cooper és egykori párja, Irina Shayk, akivel van egy 6 éves közös lányuk, még 2015 tavaszán kezdtek el randizni egymással, és 2017 márciusában született meg a kislányuk, Lea De Seine. Két évvel később, négy együtt töltött év után végül szétváltak az útjaik. A modell, Gigi Hadid is édesanya, 3 éves lánya, Khai a One Direction sztárjától, Zayn Maliktől született.

Kíváncsian várjuk, vajon az idei Oscar-gálán Bradley Coppert Gigi Hadid kíséri-e majd.

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images