Kamilla királyné aggódik Károly királyért a műtét után

2024. január 28.
Kamilla királyné rajta tartja a szemét a férjén. Miután a 75 éves Károly királyt megműtötték, 24 óra alatt háromszor is meglátogatta a kórházban.
Kamilla királyné aggódik a férjéért

Kamilla királyné, miután Károly király tervezett műtéten esett át, láthatóan aggódott a férjéért. A múlt héten, amikor kiderült, hogy Katalin hercegné kórházba került, azt is bejelentették, hogy Károly királyt hamarosan prosztatamegnagyobbodással fogják kezelni. A 75 éves uralkodó nyilvános megjelenéseit pedig a gyógyulás idejére elhalasztják.

Kamilla királyné olyannyira aggódhatott a férjéért, hogy 24 órán belül háromszor is meglátogatta Károly királyt a londoni kórházban, a fotósok pedig el is kapták ezeket a pillanatokat. 

Kamilla királynét a nem éppen ideális helyzet ellenére jó hangulatban kapták lencsevégre, mosolygott a kamerák felé, amikor elhagyta a kórházat.

Kamilla királyné aggódik a férjéért

Kamilla királyné aggódik a férjéért

Kamilla királyné aggódik a férjéért

Kamilla királyné aggódik a férjéért

Károly király nem sokkal azután került kórházba, hogy menye, Katalin hercegné január 16-án „tervezett hasi műtéten” esett át. „A műtét sikeres volt, várhatóan tíz-tizennégy napig kórházban kell maradnia, mielőtt hazatérne, hogy tovább gyógyuljon” – jelentette be a Kensington-palota a walesi hercegnő nevében.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images