Így akar bosszút állni Kamilla királyné Harry hercegen és feleségén

2024. január 11.
Harry herceg könyvében elég súlyos jelzőkkel illette mostohaanyját, Kamilla azonban állítólag már tudja is, hogyan vágjon vissza neki.
Sosem láttuk még Kamilla királynét ennyire gyönyörűnek

Jobb lesz, ha Harry herceg és Meghan Markle mindig a háta mögé néz, Kamilla királyné ugyanis bosszút forralhat ellenük! Az eleve nem túl jó viszony a királyi családhoz közeli források szerint tovább mérgesedett, amikor Harry herceg könyvében „veszélyesnek” és „gonosznak” nevezte Kamillát, sőt, azt is elmondta, hogy szerinte az új királyné nem fél feláldozni másokat annak érdekében, hogy átformálja a róla alkotott képet.

Bár nyilvánosan nem reagált a vádakra, belső információk szerint Kamilla királynét nagyon is rosszul érintették mostohafia szavai. Most pedig meg is van, mivel vág vissza a Harry-Meghan párosnak, ugyanis Kamilla elindította saját podcastjét, The Reading Room néven. 

A húzás azért is tűnhet tökéletes „bosszúnak”, mert Meghan és Harry nagyon sokat próbálkoztak vele, hogy sikereket érjenek el ezen a területen – ez azonban végül nem jött össze nekik. Ha Kamilla királyné podcastje népszerű lesz, azzal máris lekörözte a szakadár nemeseket, ami biztosan fájó pont lesz Harry és Meghan számára.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images