Káprázatos helyen kérte meg barátnője kezét A pletykafészek szívtiprója, Ed Westwick

2024. január 29.
A sorozatban az igazi playboyt megtestesítő Ed Westwick úgy tűnik, hogy végre megállapodott, és megkérte barátnője, Amy Jackson kezét. Az eljegyzésre pedig nem is akárhol került sor.
Ed Westwick és Amy Jackson

A pletykafészek (Gossip Girl) szívtiprója, Ed Westwick nemrég egy Instagram-bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy fél térdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést barátnőjének, Amy Jacksonnak. 

A színész a hegyekben, pontosabban a svájci Gstaadban kérte feleségül szerelmét, aki láthatóan repesett a boldogságtól. A boldog pillanatokat látva sokan gratulálnak az újdonsült jegyeseknek, de persze akadtak humoros kommentek is. A sorozatban ugyanis Ed testesíti meg Chuck Bass karakterét, akit igazi playboyként ismerhettek meg a rajongók, így néhányan azzal viccelődtek, hogy ideje volt már megnyugodnia, és megállapodnia. 

Ed Westwick 2021-ben ismerkedett meg az angol színésznővel és modellel, azonban a pár csak 2022-ben hozta nyilvánosságra kapcsolatát. Akkoriban egy forrás így nyilatkozott a párosukról: 

Ed és Amy nagyon jó páros. Mindketten szeretnek szórakozni, és karrierorientáltak. Egyelőre élvezik, hogy megismerhetik egymást.”

A színész tavaly azt mondta, hogy szerencsére egy csodálatos családban nevelkedett, amelyben szülei a végsőkig kitartottak egymás mellett. Sajnos édesapja 10 évvel ezelőtt, édesanyja pedig 2022 szeptemberében hunyt el. Bár nem oszthatja meg velük ezt a csodálatos pillanatot, azt mondja, hogy a szívében mindig vele lesznek. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images