A kipattintott Christian Bale medenceparton pihent rá 50. szülinapjára

2024. január 31.
Christian Bale Mexikóba utazott egy kicsit lazítani családjával.
Christian Bale izmos

Christian Bale a napsütéses Los Cabosban relaxált a kerek szülinap előtt. A Batman sztárja még mindig – vagy inkább most éppen – nagyon jó formában van, nehéz levenni a szemünket izmos felsőtestéről. Bale védjegye, hogy szerepei kedvéért az 55 kg-ra lefogyástól a 103 kg-ra felhízásig bármit képes lehozni. 

A sztár a nyaralásra feleségével, Sibi Blažićcsal és 9 éves fiukkal, Joseph-fel együtt érkezett. 18 éves lányuk, Emmeline a fotók készületkor nem volt ott a családdal. A szexi Christian Bale nyaralós képeit ITT tudod megnézni!

Christian Bale és Sibi Blažić 1994-ben találkoztak a Kisasszonyok forgatásán. A nő Winona Ryder asszisztenseként dolgozott, de emellett sminkesként és modellként is ismert. 2000-ben házasodtak össze, és azóta is Hollywood egyik legvisszafogottabb és egyben legstabilabb párjaként tartják őket számon.

Christian Bale és Sibi 2022-ben

Christian Bale és Sibi 2022-ben

Sibi egyébként kaszkadőrként autókat is vezet filmekben. Erről Bale így nyilatkozott: „… a Batmanben ő vezette az egyik rendőrautót, ami engem üldözött. Meg tud pördülni az autóval a levegőben meg minden. Megrémít. Megrémít a feleségem.”

Forrás: pagesix.com     Fotó: Getty Images