Justin Timberlake megint kiborította a netezőket beszólásával

2024. február 01.
Britney Spears nemrég nyílt levélben kért elnézést volt párjától, Justin Timberlake-től, majd a zenész is reagált a leírtakra – sokak szerint nem túl szerencsésen...
Justin Timberlake

Már egy ideje zajlik a botrány Britney Spears és Justin Timberlake körül, melynek kiindulási pontja az volt, hogy Britney Spears memoárjában felfedte, hogyan próbálta annak idején abortuszra kényszeríteni az énekes. A felcsapó gyűlölethullám hatására Justin Timberlake még Instagram-fiókját is deaktiválta egy időre, a helyzet pedig addig eszkalálódott, hogy Britney nem régiben elnézést is kért a könyvében írtakért.

„Bocsánatot szeretnék kérni néhány dologért, amiről a könyvemben írtam. Nagyon sajnálom, ha megbántottam ezzel valakit, őszintén sajnálom…” – írta, majd a poszthoz egy nemrégiben készült videót is megosztott, amelyben Justin éppen tantermi hangszerekkel lép fel Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban.

A dolog azonban itt nem ért véget. Justin Timberlake szerdán a New York-i Irving Plazában tartott műsora közben akadt ki Britney-re. „Szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek… kibaszottul senkitől” – mondta állítólag a sztár az eseményen, épp mielőtt elénekelte volna híres slágerét, a Cry Me A Rivert. A közönség erre tapsolni kezdett, de később nem volt ennyire egyértelműen lelkes a fogadtatás. Twitteren rengetegen kiakadtak az énekesre és azt mondták, Justin Timberlake ismét bizonyította, hogy „még mindig egy nőgyűlölő bunkó”.

Felvétel ugyan – egyelőre – nem került napvilágra a kirohanásról, de a reakciók alapján egyértelmű, hogy Timberlake túlment egy határon a show-n.

Forrás: Mirror Fotó Getty Images