Britney Spears nyílt levélben kért bocsánatot volt szerelmétől, Justin Timberlake-től

2024. január 29.
Nagy port kavart a tavalyi évben Britney Spears memoárja, amiben elárulta azt is, hogy Justin Timberlake két évtizeddel ezelőtt abortuszra kényszerítette. Most bocsánatot kért az énekestől.
Britney Spears és Justin Timberlake

A tavalyi évben nagy visszhangot keltett Britney Spears memoárja, aminek köszönhetően az énekesnő volt szerelme, Justin Timberlake is kereszttűzbe került. A felkavaró témák mellett reflektorfénybe kerültek az énekessel készült korábbi interjúk is, amelyekben megalázóan nyilatkozott a Britney-vel való szexuális kapcsolatáról. A felháborodást pedig csak tetőzte, amikor az énekesnő könyvében azt írta, Justin annak idején abortuszra kényszerítette. Nem csoda, hogy a mindezek után az énekes Instagram-oldalát teljesen elárasztották a dühös rajongók megjegyzései.

Britney Spears most egy Instagram-poszt keretein belül kért bocsánatot egykori szerelmétől a könyvében tett megjegyzéseiért, emellett pedig megdicsérte az énekes újonnan megjelenő dalait is. 

Bocsánatot szeretnék kérni néhány dologért, amiről a könyvemben írtam. Nagyon sajnálom, ha megbántottam ezzel valakit, őszintén sajnálom…” – írta, majd a poszthoz egy nemrégiben készült videót is megosztott, amelyben Justin éppen tantermi hangszerekkel lép fel Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban.

Britney hozzátette azt is, miszerint imádja Justin új számait, a Selfisht és a Sanctifiedot, továbbá azt is megjegyezte, hogy minden alkalommal, amikor együtt látja Jimmy Fallonnal, azonnal kitör belőle a nevetés.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images