Justin Timberlake-et szerelmes születésnapi ajándékkal lepte meg felesége

2024. február 01.
Justin Timberlake születésnapjára egy igazán szívhez szóló válogatást kapott.#marieclaire
Justin Timberlake születésnap

Justin Timberlake a napokban ünnepelte 43. születésnapját. Felesége, Jessica Biel egy nagyon kedves videómontázzsal köszöntötte Justint a nagy nap alkalmából. 

Az összeállításban Justin és Jessica kapcsolatának minden szakaszából kapunk ízelítőt. Vannak benne egészen fiatalkori fotók és olyanok is, amelyeken Timberlake puszit nyom várandós felesége hasára. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés

 

Jessica videóját sokan a Justin melletti kiállásként is értelmezik. Timberlake-et sokan támadják, mióta Britney Spears önéletrajzi regényében leleplezte az énekes morális szempontból megkérdőjelezhető húzásait. Mindezek ellenére a jelek szerint felesége érzései mit sem változtak Justin irányában.

Timberlake és Biel 12 éve házasodtak össze, esküvőjüket Olaszországban tartották. Az énekes és a színésznő 2007 környékén kezdtek egymáshoz közelebb kerülni, Justin akkoriban szakított Cameron Diazzal, Jessicának is nem sokkal előtte ért véget a kapcsolata Derek Jeter kosarassal.

2011-ben egy rövid időre szakítottak, de nem sokkal később, 2012-ben egy esküvővel szilárdították meg a kapcsolatukat. Két fiuk született, Silas 2015-ben, Phineas pedig 2020-ban.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images