Ezek a sztárok egyenesen titkolják, hogy gyerekük van

2023. december 27.
Egy világ csodálkozott rá, mikor néhány héttel ezelőtt Anne Hathaway a két gyerekéről beszélt egy interjúban. Mivel a színésznő soha nem posztolt a fiairól, és a rivaldafénytől is távol tartja őket, a rajongók az elmúlt években még a létezésükről is megfeledkeztek. De nem ő az egyedüli híresség, aki titokban tartja a gyerekeit.
Anne Hathaway eltitkolt gyerekek sztárok

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a 41 éves, kétgyermekes Anne Hathaway a Porter magazinnak adott interjújában beszélt arról, miért próbálja távol tartani a nyilvánosságot a magánéletétől. „Úgy érzem, ez nem csak az egészségem szempontjából lényeges – egy csapat része vagyok, ami a családom, és ez nem csak rólam szól. A családomnak vannak szükségletei, és a gyerekek egyik szükséglete az, hogy definiálniuk kell saját életüket.”

A színésznőnek olyan jól sikerült a magánélet és a munka szétválasztása, hogy az interjú olvasása után rengetegen csodálkoztak rá arra, hogy Anne Hathaway már évek óta kétgyerekes anya.

 

De lássuk, is kik azok a sztárok, akik hosszú évekig szó szerint titkolták a gyerekük létezését.

Drake

Drake-nek még 2017-ban született gyereke a korábbi pornósztár Sophie Brussaux-tól, a rapper azonban egészen 2020-ig titkolta az Adonis névre hallgató kisfiút a nyilvánosság elől. Végül egy Instagram-posztban mutatta meg Adonist a nagyvilágnak.

Arnold Schwarzenegger

Arnoldnak Schwarzeneggernek és exfeleségének, Maria Shivernek összesen négy gyerekük született – ebben nincs is semmi titok. 2011-ben azonban bombaként robbant a hír, hogy a színésznek van egy házasságon kívüli fia is, aki nem mástól, mint Schwarzeneggerék házvezetőnőjétől született. A fiú, Joseph Baena 14 éves volt, amikor a világ tudomást szerzett a létezéséről.

Gavin Rossdale

Gevin Rossdale-nek és exének, Gwen Stefaninak összesen három gyerekük született – a zenésznek azonban van egy negyedik gyereke is, akiről a nyilvánosság a mai napig alig tud valamit. Az egykori pár 2002-ben házasodott össze, 2004-ben pedig Gwen Stefani kicsit kiakadt, amikor a férjéről kiderült, van egy addig eltitkolt lánya, Daisy, aki akkor már 15 éves volt. Daisy édesanyja a brit divattervező, Pearl Lowe.

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel

A Szívek szállodája sztárja és a férje minden erejükkel próbálják védeni a magánéletüket – a fiuk érkezéséről például csak hat hónappal a születése után szerzett tudomást a média, és a gyerkőcről a mai napig szinte semmit nem lehet tudni. A pár egyébként már az esküvőjüket is titokban tartották meg, a rajongók legnagyobb bánatára viszont tavaly bejelentették a válásukat.

Ryan Gosling és Eva Mendes

2011 óta alkotnak egy párt, kimondták a boldogító igent és két gyerekük is született: 2014 szeptemberében Esmeralda, 2016 áprilisában Amada jött a világra. Ennek ellenére szinte semmit nem tudni az életükről, ugyanis ők is nagyon komolyan veszik a privát szférájuk védelmét. A két gyereküket sem mutatták meg még sohasem a nyilvánosságnak, csak a lesifotósok tudtak róluk néhány elmosódott képet csinálni.

Fotó: Getty Images