Állva tapsolták a gyógyíthatatlan beteg Celine Diont, mikor váratlanul megjelent a Grammy-díj-átadón

2024. február 05.
A gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizált Celine Dion vasárnap mindenkit meglepett, amikor felsétált a 2024-es Grammy-díj-átadó színpadára, hogy átadja az év albuma díjat Taylor Swiftnek.
Celine Dion Grammy 2024

A zeneipar legnagyobb eseményét 2024. február 4-én, vasárnap rendezték a Los Angeles-i Crypto.com Arénában. Az rendezvényen mindenki legnagyobb meglepetésére a gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizált Celine Dion is megjelent. Ő adta ugyanis át az év albuma díjat a győztes Taylor Swiftnek. Celine Dion remekül festett a színpadon: egy mustársárga Valentino Haute Couture kabátot és rózsaszín ruhát viselt. A szettje egyenesen a márka 2024-es tavaszi/nyári Couture kifutójáról érkezett, amelyet kevesebb mint két héttel a zenei díjátadó előtt mutattak be Párizsban.

Celine Dion is részt vett a 2024-es Grammy-díjátadón

Celine Dion is részt vett a 2024-es Grammy-díj-átadón

Celine Dion érkezését álló tapsviharral köszöntötte a közönség. „Amikor azt mondom, hogy örülök, hogy itt lehetek, ezt tényleg szívből gondolom” – mondta a zenei ikon, majd felidézte, hogy 27 évvel ezelőtt Diana Ross és Sting vehette át ugyanezt az áhított díjat. Bár az énekesnő részvételét a show előtt titokban tartották az egészségügyi problémái miatt, a Grammy alatt egy backstage videó kezdett el keringeni a neten, amin látható volt, hogy megérkezik a Crypto.com arénába.

A hatszoros Grammy-győztes Celine Dion próbál távol maradt a reflektorfénytől, mióta 2022-ben egy érzelmes videóban bejelentette rajongóinak, hogy egy nagyon ritka és gyógyíthatatlan neurológiai rendellenességet, merev ember szindrómát diagnosztizáltak nála. Ahogy arról mi is beszámoltunk, néhány héttel ezelőtt a popsztár testvére, Claudette Dion elárulta a sajtónak, hogy Celine Dion állapota súlyosabbra fordult. Ahogyan fogalmazott, Dion egyre inkább elveszti a kontrollt az izmai felett.

Celine Dion Taylor Swiftnek adott átt díjat a Grammy színpadán

Celine Dion Taylor Swiftnek adott átt díjat a Grammy színpadán

Fotó: Getty Images