Egyre nyugtalanítóbb Céline Dion állapota

2023. június 01.
A Stiff-person szindrómával küzdő énekesnő nemrég a turnéját is lemondta betegsége miatt, de nem adja fel, fiai jelentik számára a reményt.
Egyre nyugtalanítóbb Céline Dion állapota

Céline Dion egyik közeli ismerőse a PEOPLE magazinnak nyilatkozott az énekesnő állapotáról „Szívszorító, hogy le kellett mondania a turnét, de mobilitás- és egyéb problémákkal küzd, a betegség megzavarja a mindennapi életét” – mondja ismerőse az 55 éves sztárról.

„Mindent megtesz, amit csak tud, orvosokkal is együttműködik” – folytatja a forrás. „Egyáltalán nem adta fel. Reméli, hogy a betegséggel kapcsolatos összes problémáját meg tudja oldani, hogy újra énekelhessen.”

A sztár ismerőse azt is elárulta, hogy Céline számára az éneklés jelenti az életet és szereti a közönségét, ezért ez a helyzet felzaklatja őt és a hozzá közel álló személyeket. „Fő fókuszában mindig a fiai és a fellépései álltak. Ő a legönzetlenebb és legmegfontoltabb ember” – mondja a bennfentes.

Az énekesnőnél még decemberben diagnosztizáltak Stiff-person szindrómát, egy ritka és gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséget, ami akár ahhoz is vezethet, hogy a beteg az izomgörcsök, a csonttörések és az ízületi problémák miatt egy idő után képtelen lesz dolgozni és önmagáról gondoskodni.

Forrás: People, Fotó: Getty Images