Korda Gyuri és Balázs Klári szív alakú burgerrel ünneplik szerelmüket

2024. február 10.
Az ország kedvenc szerelmespárja, Korda Gyuri és Balázs Klári idén egy spéci Valentin-napi burgerrel ünneplik szerelmüket – amit mi is megkóstolhatunk február 13. és 15. között.

Korda Gyuri és Balázs Klári megkérdőjelezhetetlenül az ország egyik kedvenc szerelmespárja, akiknek koncertjeit és egymáshoz intézett kedves szavaikat már 40 éve élvezhetjük. Épp ezért nem véletlen, hogy épp a szerelmesek védőszentjeinek számító párost kérte fel a hazai burgerlánc, új, szív alakú Valentin-napi hamburgereik arcának. A romantikus együttműködés keretében egy videó is készült Gyuri bácsi és Klárika randevújáról – sőt, végül maga Korda Gyuri nevezte el a különlegességet lényegre törően csak Korda-Klári burgernek.

Gyuri bácsi és Klárika Valentin-napi burgerezésébe mi is bepillanthatunk, az alábbi videónak hála:

A Valentin-napi burgerben az angus húspogácsát jégsaláta, cheddar sajt, bacon, házi ketchup és uborka fogja közre, de a Korda-Klári különlegességét a zsemléje adja, amit ezúttal szív alakúra sütöttek. 

A 6900 Ft-os csomagba két Korda-Klári burger, kettő Xtra crispy hasáb és kettő szósz kerül. A Korda-Klári burger és a vele járó díszcsomagolás február 13-től 15-ig kapható a Zing Burger budapesti, győri, székesfehérvári és debreceni éttermeiben és a Wolton.