5 Valentin-napi ajándék, amit mi is elfogadnánk

2023. január 27.
Attól, hogy romantikus egy ajándék, nem kell feltétlenül nyálasnak lennie. Összegyűjtöttünk öt olyan Valentin-napi ajándékötletet, amit bármikor bevállalnánk mi is. Mindegyik szerelmes, szívhez szóló és nagyon romantikus, mégsem elcsépelt és klisés.
  • Nincsen Valentin-nap édesség nélkül. Ennek nem kell azonban a szokásos csokinak lenni. A Chez Dodo macaronmanufaktúra szemet gyönyörködtető desszertet alkotott az idei ünnepre.
  • Egy kétszemélyes, romantikus párkapcsolati társasjáték új szintre emelheti a kapcsolatunkat.
  • A virág is lehet eredetibb az idei Valentin-napon.

Ha azt kérik, mondjunk ötleteket Valentin-napi ajándékra, a csoki-virág páros biztos befutó. Nem kell azonban az édességnek vagy az alkalomhoz illő növénynek elcsépeltnek lennie. Mutatjuk, hogyan lehetünk sokkal eredetibbek az idei Valentin-napon, és választhatunk olyan ajándékot, aminek nemcsak a párunk, de mi is örülünk majd.

Chez Dodo x Freyja szerelemdesszert

A Chez Dodo makaronmanufaktúra desszertje tökéletes valentin-napi ajándék

A Chez Dodo macaronmanufaktúra desszertje tökéletes Valentin-napi ajándék

Azt már megszokhattuk, hogy a Chez Dodo macaronmanufaktúra minden nagyobb ünnep alkalmával előrukkol valamilyen új finomsággal. Ám az idei Valentin-napra alkotott szerelemdesszert még ezek között is különleges. És nem csak azért, mert már maga a látvány ellenállhatatlan. Hanem azért, mert a különleges desszert mellé kapunk egy különleges love storyt is, amit a Chez Dodo macaronmanufaktúra Instagram-oldalán követhetünk végig.

Könyvölelés

A könyv Valentin-napon is örömet szerezhet

A könyv Valentin-napon is örömet szerezhet

A Líra könyvkiadó egy díszdobozban kapható ajándékcsomagot állított össze erre Valentin-napra. A csomagban van egy könyv és egy All you need is love and book feliratú vászontáska. Mivel Valentin-nap a szerelem és összetartozás ünnepe, 6 olyan újdonság közül választhatunk könyvet, melyekben az a közös, hogy közelebb hoznak az érzelmeinkhez. Történetek a boldog és boldogtalan szerelemről, klasszikus és új regények, melyekből megtudhatjuk, hogy a szerelem milyen sokféle úton-módon találhat ránk.

Szerelmes üzenet szívlevéllel

A szívlevelű növényre akár fel is írhatjuk a szerelmes üzenetünket

A szívlevelű növényre akár fel is írhatjuk a szerelmes üzenetünket

Mintha kifejezetten Valentin-napi ajándéknak született volna az aprócska növényke szív alakú levéllel. Ez a Hoya kerrii nevű virág, ami olyan, mint egy állhatatos szerelmes: mindent kibír. Rokona a viaszvirágnak, így a levele sima felületére felírhatjuk akár a saját szerelmes üzenetünket is. 

A legromantikusabb tea a világon

Valentin-napi ajándéknak tökéletes tea

Valentin-napi ajándéknak tökéletes tea

La vie en Rose annak a teakeveréknek a neve, amit romantikus délutánokra alkotott meg a Demmers Teaház. Valentin-napi ajándéknak keresve sem találhatnánk jobbat a rózsaszín cukorkaszíveket, rózsaszirmokat is tartalmazó zöld teánál, ami édes-krémes epres aromát is kapott. 

A tökéletes társasjáték Valentin-napi ajándéknak

Társasjáték romantikus valentin-napi ajándéknak

Társasjáték romantikus Valentin-napi ajándéknak

A Fog of Love egy olyan páros társasjáték, amivel igazán egymásra hangolódhatunk szerelmünkkel Valentin-napon. Az alaphelyzet igazán romantikus: két önálló karakter találkozik, szerelembe esik és kezdetét veszi életük nagy kalandja. Az egész játék olyan, mintha egy romantikus filmben lennénk, de nem garantált a boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ez csak rajtunk múlik, akár a való életben. Ami azonban biztos, hogy míg a társasjáték-románcunk kibontakozik, rengeteg örömteli pillanat vár ránk, akár Valentin-napon.

Fotó: Chez Dodo, Reflexshop, Líra és Lant, Demmers Teaház, Getty Images