Keanu Reeves angyali szárnyakon lebegett a stáb felett

2024. február 14.
Keanu Reeves igazán testhezálló szerepben, angyalként lebegett a forgatás felett.
Keanu Reeves angyal

Keanu Reeves nagyjából magához tért korábbi sérüléséből, és máris angyallá változott. A Good Fortune című film forgatásáról érkező legújabb képek szerint Keanu Reeves egy angyalt alakít a moziban, akinek szuperképességeit a kész műben is megcsodálhatjuk majd. 

A fotókon látszik, amint Keanu egy ballonkabátban, a rá jellemző szakállal és hosszú hajjal, a szettet angyalszárnyakkal kiegészítve végzi a munkáját. Az egyik videóból még azt is sejteni lehet, hogy Reeves szárnyait használva fog majd repkedni a filmben a város felett. A képeket az angyali Keanuról ITT tudod megnézni! 

A film címével ellentétben – a Good Fortune jó szerencsét jelent – a forgatás egyelőre elég szerencsétlenül alakult. Első körben a színészek majdnem egy évig tartó sztrájkja miatt nem tudtak elindulni a munkálatok. A sztrájk végeztével pedig a stáb nagy lelkesedéssel munkába állt, majd Keanu Reeves sérült le. 

Korábbi forgatási képeken Keanu mankóval és lejegelt térddel látható, és a fenti videó alapján még nem teljesen gyógyult fel, most is sántikál még egy kicsit. Reeves lesérülésének okáról azóta sem érkezett felvilágosítás.

Az viszont biztos, hogy a film készítői nagyon bíznak a rendezőben, Aziz Ansariban, akinek Keanu Reeves mellett sikerült többek között Seth Rogent és Keke Palmert is megnyernie a film fontosabb szerepeire. 

https://www.instagram.com/p/C2dtzlZxuE8/

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images