Ritka pillanat: Keanu Reeves a barátnőjével kézen fogva jelent meg a vörös szőnyegen

2022. június 08.
A pár láthatóan jól érezte magát a kamerák előtt.

Keanu Reeves és Alexandra Grant ritkán mutatkoznak együtt, múlt szombaton mégis kivételt tettek, és kézen fogva vonultak be a Los Angeles-i 2022-es MOCA-gálára. Az 57 éves Reeves kék öltönyt és csíkos nyakkendőt viselt, míg a 49 éves barátnője egy elegáns piros ruhában, Chanel táskával a kezében jelent meg.

keanu-reeves-alexandra-grant

A kapcsolatukról először 2019 júniusában kezdtek pletykálni, miután Reeves és Grant együtt vettek részt egy Saint Laurent divatbemutatón. Ugyanebben az évben már egy párként debütáltak a Los Angeles-i LACMA Art + Film-gála vörös szőnyegén.

keanu-reeves-alexandra-grant

Reeves és Grant évek óta ismerik egymást: Grant képzőművészként dolgozik, és ő illusztrálta a színész 2011-ben megjelent Ode to Happiness (Óda a boldogsághoz) című kötetét, valamint a 2016-os Shadows (Árnyak) című könyvét. 2017-ben egy kiadót is alapítottak közösen X Artists’ Books néven.

Alexandra Grant az első kapcsolata a színésznek, akit a Jennifer Syme-val való szakítása óta nyilvánosan is felvállalt. Syme és Reeves a ’90-es években évekig egy párt alkottak, és állítólag azért szakítottak, mert a halva született gyermekük miatti gyászt nem tudták feldolgozni. Nem sokkal később, 2001-ben Jennifer Syme egy autóbalesetben az életét vesztette.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!