Keanu Reeves barátnője intim részleteket árult el kapcsolatukról

2023. szeptember 27.
Keanu Reevesről négy év járás után is csak áradozni tud barátnője, Alexandra Grant.

Keanu Reeves és barátnője, Alexandra Grant kapcsolata modern kori tündérmesének is tűnhet a követők számára. A hawaii születésű színész azon kevés hollywoodi sztár közé tartozik, akit valahogy az egész világ egyöntetűen szeret, és akinek a boldogságáért szinte mindenki nagyon drukkol. Ennek köze lehet ahhoz is, hogy sokan tudják, 1999-ben Keanu és akkori barátnője, Jennifer Syme boldogan várták első közös gyermeküket, aki tragikus módon halva született. A baba elvesztése miatt érzett gyász annyira megterhelte a kapcsolatukat, hogy nem sokkal később szakítottak. Két évre rá Jennifer is elhunyt egy autóbalesetben, így az egész világ mélyen együttérzett Keanuval az őt ért komoly tragédiák sorozata miatt, és mindenki remélte, hogy megtalálja még a boldogságot.

Alexandra Grand és Keanu Reeves

Alexandra Grand és Keanu Reeves

És akkor 4 éve megjelent az életében Alexandra Grant, akiről mi is többször írtunk már. A páros általában inkább egymással van elfoglalva, mint a rivaldafénnyel, éppen ezért számít ritkaságnak, hogy Grant nemrég arról nyilatkozott, hogy szerinte mi a kapcsolatuk titka. „Keanu óriási inspirációs erő számomra. Annyira kreatív, kedves, és nagyon keményen tud dolgozni… Szakmailag is nagyon sokat tudok meríteni belőle, hatalmas lökést tudunk adni egymásnak, már csak azzal is, ahogy figyeljük a másikat, amint új megoldásokat talál a problémákra.”

Na de mit is lehet tudni Alexandra Grantről, aki 4 éve elrabolta Reeves szívét? Hoztunk néhány infót!

Mivel foglalkozik?

Az 50 éves Alexandra képzőművészként, festőként, illusztrátorként dolgozik. A munka miatt találkoztak először, Grant illusztrálta ugyanis Reeves mindkét könyvét. A képen a művésznő egy számára kedves kurátor mellett pózol, mögötte egy saját festményével.

Három nyelven beszél

Grant mozgalmas gyermekkort tudhat maga mögött, aminek része volt Mexikó, Amerika és Franciaország is, így kiválóan beszél angolul, spanyolul és franciául is. 

Egyetemi tanárként is dolgozott

Alexandra szülei is egyetemi oktatók, így nem meglepő, hogy tanulmányai végeztével és karrierje beindítása után őt magát is vonzotta a katedra. 2009 és 2011 között tanított az ArtCenter College of Design egyetemen Kaliforniában, később pedig Pacific Northwest Művészeti Főiskolán és a Syracuse Egyetemen is dolgozott mentorként.

Esküvőket is szentesíthet

Grant Instagramjáról az is kiderült, hogy jogosítványa van arra, hogy összeadjon embereket. Tudjuk, hogy Amerikában ma már egy e-mail, és bárki összeadhat párokat, de azért kedves dolog Alexandrától, hogy vállalkozott erre és összeadta a barátait 2019-ben.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images