Keanu Reeves ennél Keanu Reevesebb már nem is lehetett volna

2021. november 24.
Sandra Bullock mesélte el Keanu Reevesről azt a történetet, mely ismét bizonyítja a színész legendás kedvességét. Az eset jóval azelőtt történt, hogy az internet szerelembe esett volna Keanu Reevesszel ezért.

Huszonöt évvel ezelőtt történt meg az eset, amit Sandra Bullock felelevenített az Esquire magazin interjújában Keanu Reevesről. Körülbelül egy évvel azután történt, hogy a két színész együtt játszott volna 1994-ben a Féktelenül című filmben. 

Bullock és Reeves köztudottan jó barátok lettek – sok rajongó reménykedett nagyon sokáig abban is, hogy több is lesz közöttük,mint barátság –, amikor egy beszélgetés során szóba került a pezsgő és a szarvasgomba is. Sandra Bullock ekkor mintegy mellékesen megemlítette, hogy sosem kóstolta együtt a kettőt. A téma aztán feledésbe is merült, mígnem pár nappal később a színésznő otthon festette éppen a körmeit, amikor meghallotta egy motorbicikli hangját odakintről, amint megáll a háza előtt. Keanu Reeves volt az, aki hozott virágot, pezsgőt és szarvasgombát. „Gondoltam, biztos ki akarod próbálni együtt, hogy lásd, milyen” – emlékezett vissza Bullock arra, mit mondott a színész. 

keanu-reeves-sandra-bullock

„Keanu a kanapén ült, pezsgőt töltöttem, és kinyitottam a szarvasgombát. Keanu egy hang nélkül odanyújtotta a kezeit, és kilakkoztam neki is feketére a körmét, pont mint a sajátomat” – folytatta a színésznő. „De nem maradt sokáig. Randija volt” – lombozta le a rajongókat Bullock befejezésképpen. 

Sandra Bullock leszögezte, hogy soha nem volt köztük romantikus kapcsolat, mert nem akarták lerombolni a csodás barátságukat. „Ehelyett inkább egymás mellett nőttünk fel, párhuzamos utakon, amik ott keresztezték egymást, ahol csak lehetett” – mondta a színésznő.

Keanu Reeves legendás nagylelkűségéről és váratlan kedves gesztusairól a munkatársai, rajongói és barátai felé. Nemrég például legutóbbi filmje, a John Wick: Chapter 4 forgatásán névre szóló, gravírozott Rolex karórákat adott a párizsi stábvacsorán kollégáinak. Amikor pedig San Franciscóból Los Angelesbe tartó repülőgépének kényszerleszállást kellett végrehajtania a bakersfieldi repülőtéren, Bakersfieldről szóló vicces történetekkel szórakoztatta utastársait, és a Bakersfield Sound elnevezésű kaliforniai countryzenét játszotta nekik.

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!