Ireland Baldwin megmutatta, hogy fest pánikroham után

2022. március 17.
A modell azt mondta, hogy az éhgyomorra megivott kávé váltotta ki a pánikrohamot nála.

Bella Hadid után most egy másik modell, Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland Baldwin is nyíltan beszélt mentális problémáiról. Közösségi oldalán megosztott egy képet, mely közvetlenül egy pánikroham után készült róla, amikor az éhgyomorra megivott kávé miatt a fürdőszoba padlójára került.

ireland-baldwin-szorongas

A 26 éves modell még itt, a fürdőszobájában készítette magáról a felvételt, ahogy csukott szemmel szorítja felhúzott térdeit. „A kávé az egyik legerősebb trigger számomra, könnyen pánikrohamhoz és szorongáshoz vezet – írta a felvétel mellé Baldwin. – Ha valaki hozzám hasonlóan szorongástól szenved, a kávé nem a barátja.”

Bár a téma nagyon komoly, Ireland Baldwin nem veszítette el a humorérzékét, és ostoba libának titulálja magát, amiért mégis megitta azt a csésze kávét, pedig jól tudta, hogy kiválthatja a pánikrohamot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin)

Nem először vallott mentális problémáiról és életéről online Ireland Baldwin. Tavaly megmutatta, hogyan szenvedett véres balesetet, miközben gyerekekre vigyázott. Idén januárban pedig arról posztolt, hogy vérnyomásmérőt vásárolt, mert azzal szeretné leküzdeni a fóbiáját, hogy rendszeresen megméri otthon is a vérnyomását és pulzusát. Azt mondta, hogy a szorongásos rohamai olyan súlyosak voltak akkortájt, hogy többször is mentőt kellett hívnia, és kórházba került, hogy kiderítsék, nem a szívével van-e probléma. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin)

„Azt szeretném, hogy aki szorongástól szenved, tudja, én is itt vagyok, nincs egyedül. Ez a betegség gyakran jár együtt a szégyenérzettel és izolációval” – írta Ireland Baldwin.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!