Palvin Barbiék ismét csodásan festettek a vörös szőnyegen

2024. február 06.
Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse a Lisa Frankeinstein premierjén pózoltak Los Angelesben, ahová Dylan ikertestvére, Cole Sprouse miatt érkeztek.
Palvin Barbiék ismét csodásan festettek a vörös szőnyegen

Ahogy már megszokhattuk, Palvin Barbara és Dylan Sprouse egyszerűen eszméletlenül festettek a vörös szőnyegen. A sztárpár ezúttal a Lisa Frankeinstein vetítésén jelent meg, hogy Dylan ikertestvérét, Cole Sprouse-t támogassák, aki egyébként a film egyik szereplője is.

Az olasz származású, Kaliforniában nevelkedett színész-ikerpár csupán hatéves volt, amikor 1999-ben Adam Sandlerrel életük első filmjében szerepeltek. Ezt követte a Disney Channel nagy sikerű Zack és Cody élete című sorozata, amivel világhírnévre tettek szert.

Dylan és Cole persze nem kettesben fotózkodtak a vörös szőnyegen, mindketten magával vitték a párjukat is. Dylan a feleségét, Palvin Barbarát, Cole pedig a barátnőjét, Ari Fournier-t.

Dylan Sprouse, Cole Sprouse, Palvin Barbi és Ari Fournier a Lisa Frankeinstein vetítésén

Cole egy kétsoros kabátot viselt egy színben passzoló nadrággal és csizmával, barátnője pedig egy gyönyörű, fekete fodros ruhát viselt, ami szabadon hagyta kecses vállait. Dylan pedig a Morticia Addams-stílusú ruhát viselő Barbival pózolt, miközben ő egy fekete, csillogó, kétsoros öltönyt viselt, fekete felsővel és csizmával.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse legjobb vörös szőnyeges lookjai:

Palvin Barbi és Dylan Sprouse Velencében

Dylan Sprouse és Palvin Barbi tavalyelőtt Olaszországban, a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén is cukiskodtak. Kéz a kézben jártak és egy szerelmes csók is elcsattant köztük, ráadásul fenomenálisan néztek ki. A modell – aki az Armani Beauty nagykövete – fekete flitteres Armani ruhát viselt, Dylan pedig egy fekete-fehér szmoking-együttest választott az eseményre, csokornyakkendővel és bőr oxford cipővel.

Barbi és Dylan Velencében

Palvin Barbi és Dylan Sprouse az Oscar-gálán

Barbi és Dylan Sprouse a 2020-as Vanity Fair Oscar afterpartin is ragyogtak egymás mellett Beverly Hillsben, ahol a modell egy gyönyörű Versace ruhát viselt.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse az Oscar-gálán

Palvin Barbara és Dylan a 2022-es Oscar-bulin

Dylan és Barbi természetesen a 2022-es Oscar-partin is jelen voltak, ahol mindketten Armani szettet viseltek.

Palvin Barbara és Dylan a 2022-es Oscar-bulin

Barbi és Dylan a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2022-ben is csodásan festettek Velencében, ahol kéz a kézben sétálgattak a vörös szőnyegen. A modell a barackszínű ruhájában úgy festett, mint egy valóságos istennő.

Barbi és Dylan a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon

Palvin Barbi és Dylan Sprouse a Tiffany megnyitóján

Barbi és Dylan a Tiffany & Co. New York-i üzletének megnyitóján, is részt vettek, ahol a szupermodell egy csodaszép Fendi ruhát viselt.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse a Tiffany megnyitóján

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images