Rév Marcell fotózta Gigi Hadidot a Vogue legújabb reklámjában

2024. február 28.
Rév Marcell volt az operatőre a legújabb Vogue-kampányvideónak, amelynek főszerepében Gigi Hadid látható.
Rév Marcell rendezte a Gucci új reklámfiljét Billie Eilish főszereplésével

A Vogue World rendezvénysorozat 2022-ben indult New Yorkban. A koncepció szerint minden évben egy új városba érkezik a turné, ahol aztán a divatban érintett művészek egy adott tematika köré épített gálán vesznek részt.

A sorozat beharangozójának idei főszereplője Gigi Hadid szupermodell, a videó leforgatásáért pedig a magyar operatőr, Rév Marcell volt a felelős. A klip elején egy kis tisztelgés látható a divat fővárosa előtt, majd előkerülnek a sportosabb részek.

A nagyon kreatív videóban Gigi Hadid különböző sportokban próbálja ki magát divatosabbnál divatosabb szettekben, erős kontrasztot alkotva a mellette álló sportolókkal. Rév Marcell képei nagyon színesek és energikusak, képesek teljesen új szempontokat bemutatni a sport és a divat kapcsolatát illetően. 

A nagyszabású divatrendezvény idei helyszíne Párizs lesz, tematikája szerint pedig a sport és a divat kapcsolatát fogják a fókuszba helyezni, ahogy azt Gigi Hadid is bemutatta a videóban. Ennek apropóját adja, hogy a Vogue World júniusi levezénylése után fogja kezdetét venni júliusban az Olimpia a francia fővárosban.

Az Euphoria képi világáért is felelős Rév Marcell hatalmas sikereket ért el a tengerentúlon. Az HBO kultsorozatának fotózásán kívül Rév Marcell forgatta le Miley Cyrus azóta Grammy-díjjal jutalmazott Flowers című számának a videóját, és Billie Eilish legutóbbi Gucci reklámját is.

A tehetséges Rév Marcell munkájára nem csak a nagy divatházak figyeltek fel. Mint kiderült, a magyar operatőr dolgozott Beyoncé legutóbbi turnéján is, ahol a texasi záró koncerten végig az énekesnő mellett forgatott. Sőt, a Beyoncéról készült dokumentumfilmben látható egy jelenet, amelyben férje, Jay-Z készít vele egy bensőséges interjút, és ennek felvételénél sem volt más a szobában a sztárpáron kívül, csak Rév Marcell és a hangosító.

Forrás: YouTube           Fotó: Getty Images