Gigi Hadid és Bradley Cooper fülig szerelmesek a friss lesifotókon

2024. február 02.
Bradley Coopert és Gigi Hadidot New York utcáin sétálva kapták le: a páros láthatólag a felhők felett jár a friss szerelem boldogságától!
Gigi Hadid és Bradley Cooper

Még tavaly októberben röppentek fel az első pletykák a Gigi Hadid és Bradley Cooper között szövődő szerelemről, egy ideje azonban már nyilvánosan is vállalja kapcsolatát a friss sztárpár. Az első randifotók még januárban láttak napvilágot: akkor Hadid és Bradley Cooper London utcáin sétálgattak kézenfogva.

Korábban az is napvilágot látott, hogy a friss szerelmesek Taylor Swift Rhode Island-i kúriájában szoktak turbékolni, hogy elkerüljék a paparazzókat. Sőt! Állítólag a 49 éves Bradley Cooper már az anyukájának is bemutatta a modellt: a Golden Globe-gála után még január elején Los Angelesben a Giorgio Baldi étteremben találkoztak hármasban. 

Most New York utcáin kapták lencsevégre Gigi Hadidot és Bradley Coopert, amint fülig szerelmesen, széles mosollyal az arcukon sétálnak egymás mellett. A képek alapján kétség sem fér hozzá, hogy a szerelmesek nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, arról nem is beszélve, hogy mennyire jól mutatnak együtt!

Gigi Hadid és Bradley Cooper legfrissebb szerelmes fotóit ITT tudod megnézni.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images