Beyoncé extrém bundesliga hajjal sokkolta rajongóit

2024. március 01.
Beyoncé őrült új haját az anyja egy az egyben megtiltotta anno.
Beyoncé haj

Beyoncé teljesen bevadult. Az énekesnő a CR Fashionbook könyv-magazin hibrid kiadvány legújabb számának sztárja, amelyben bátran kísérletezik a legkülönfélébb stílusokkal is. 

A texasi születésű Beyoncé az egyik képen egy aszimmetrikusra vágott, fekete-szürke bundesliga frizurával látható. Ez az igencsak vad és zabolátlan stílus elsőre kicsit szokatlannak tűnhet az általában tip-top módon megjelenő Beyoncétól, de nekünk nagyon bejön.

„Mindig is vágytam egy aszimmetrikus frizurára, de anyukám a ’90-es években egyszerűen megtiltotta, hogy ilyenem legyen. Úgyhogy most életem egyik nagy vágyát élhettem meg ezen a fotózáson” – írta a kép mellé Beyoncé.

Az interjúban Beyoncé elárulja, hogy a haj mindig az egyik elsődleges szempont az alkotási folyamataiban. Az énekesnő így nyilatkozott: „A haj az első lépés, amikor turnékat, filmeket és albumokat álmodok meg: amikor megjelenik előttem egy hajstílus, az kihat az egész hangzásra, a ruhákra…mindenre”.

A 42 éves Beyoncé most dobta piacra saját hajápolási márkáját, amely a Cécred nevet kapta, így még jobban kontextusba helyezhető vele kapcsolatban haj tematikájának jelentőssége. A márka megjelenésének apropóját az is adja, hogy Beyoncé édesanyja, Tina Knowles szakmáját tekintve fodrász.

„Életem első munkája hajsepregetés volt anyukám szalonjában… A Destiny’s Child első fellépéseit anya vendégeinek tartottuk a fodrászüzletben, amíg készült a hajuk” – osztotta meg követőivel Beyoncé. A két dolog később oda-vissza hatott egymásra, ugyanis mostanra Tina Knowles sem hajszobrászattal foglalkozik, hanem leginkább lánya karrierjét segíti a színfalak mögül.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images