Beyoncé platinaszőke Barbiként bulizott a sztárkosaras szülinapján

2024. január 06.
Beyoncé és Jay-Z is ellátogattak a sztárkosaras, LeBron James szülinapjára, méghozzá nem is akármilyen szettben: az énekesnő leginkább egy élő Barbie babára hasonlított!
Beyoncé

Talán még soha nem fordult elő, hogy Beyoncé kipróbált volna valami újat, ami nem állt jól neki, és természetesen az extravagáns, platinaszőke hajjal sem fogott mellé, amikor néhány hónapja frissítette korábban mézszőke tincseit. Most pedig újra bebizonyította, hogy az új frizurát csodásan tudja „öltöztetni” is.

Az énekesnő férjével együtt a sztárkosaras, LeBron James szülinapi bulijára látogatott el csütörtök este, és mindketten különleges lookot választottak a nagyszabású partira. Jay-Z babakék öltönyt és egy látványos napszemüveget választott, míg Beyoncé egy csillogó rózsaszín miniruhát viselt, amit pink magassarkúval és egy szintén elég feltűnőnek mondható napszemüveggel egészített ki.

Instagram-oldalán szerencsére részletesen ismerteti a menő partiszettet:

A legtöbb rajongó egyetértett benne, hogy Beyoncé csodásan nézett ki az eseményen és leginkább egy élő Barbie babára hasonlított. Az énekesnő a képek között extravagáns gyűrűjét és csillogó sminkjét is megmutatta. Bár a buliról már sajnos nem posztoltak képeket, annyit lehet tudni, hogy sztárokkal tömött eseményről volt szó, ahol rengeteg A-listás híresség köszöntötte fel a népszerű sportolót.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images