Ahogy még soha nem láttuk: Nicole Kidman csipkés fehérneműben pózol egy fekete kígyóval

2024. január 25.
Nicole Kidman egyre több alkalommal szereti felfedni a nyilvánosság előtt bomba alakját. Nemrég azt mondta, hogy még soha nem érezte magát ennyire szexinek, amit a róla készült fotósorozat is jól szemléltet.
Bevállalós fotósorozat készült Nicole Kidman-ről

Nicole Kidman nem olyan régen mutatta meg alakját egy merészen kivágott ruhában, amiben legújabb sorozatának premierjén jelent meg. Az 56 éves színésznő azt mondta, hogy szexisebbnek érzi magát, mint valaha. Mindezt pedig jól bizonyítja az is, hogy a Vogue Australia címlapján egy vagány csipkés fehérneműben fedte fel újra bomba alakját. Az általában szolidabban és elegánsan öltöző színésznő talán még sosem mutatta meg ezt az arcát, ugyanis a csipkés bodyhoz és a harisnyakötőhöz durva, füstös smink is társult. Nicole Kidman ezúttal nemcsak elképesztő alakját, hanem a lázadó énjét is felfedte a nyilvánosság előtt.

 A Steven Klein által fotózott képeken ugyanis a csipkés fehérnemű mellett egy fekete kígyó is visszaköszön a sztár nyakában. A Vogue-nak adott interjúban a híresség felidézte kissé zűrzavaros tinédzserkori emlékeit is. 

Nicole pontosan tudja, hogy mit gondolnak az emberek, de továbbra is feszegeti a határokat az öltözékválasztásával, mivel úgy véli, fontos, hogy a nők büszkék legyenek a testükre” – mesélte a színésznőhöz közel álló forrás, majd hozzátette azt is, miszerint Nicole újradefiniálja a szépség fogalmát, és megmutatja a világnak, hogy nem kell húszévesnek lenni ahhoz, hogy valaki szexinek érezze magát.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images