Katie Holmes és lánya olyanok, mint két tojás

2024. március 12.
Katie Holmes és Tom Cruise közös lánya már 17 éves és le sem tagadhatná híres anyukáját – mutatjuk a friss képeket Suri Cruise-ról!
Katie Holmes Chanel szettben

Úgy tűnik, újabb ikertorony anya-lánya páros bukkant fel Hollywoodban: Reese Witherspoon és lánya után Katie Holmes és lánya is egymás klónjai lehetnének. A már 17 éves Suri Cruise-t New York utcáin kapták lencsevégre a napokban egy laza „mászkálós” szettben: Katie Holmes lánya bő szárú, laza melegítőben, pamutpólóban és egy oversize prémgalléros dzsekiben sétálgatott – a kényelmes outfithez bélelt klumpát választott, haját pedig laza lófarokban viselte. A friss képeket ITT lehet megnézni.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy felfigyelt a világ a Katie Holmes és lánya közötti hasonlóságra: korábban is lencsevégre kapták már a párost és megállapították, hogy Suri Cruise és híres mamája akár testvérek is lehetnének. Jellegzetes vonásaik közül leginkább a szemeik közti hasonlóságot szokták kiemelni, de arcformájuk és szájuk alakja is nagyon hasonló. Az anya-lánya páros egyébként láthatóan még mindig szívesen tölti együtt az idejét, sőt, még munkatársak is voltak egyszer – 2022-ben Katie Holmes lányát kérte fel, hogy énekelje el a betétdalt készülő filmjében.

Suri Cruise 2006 áprilisában született Katie Holmes és Tom Cruise egyetlen közös biológiai gyermekeként. Katie Holmes  még ugyanabban az évben, 2006-ban ment feleségül a Mission Impossible jelenleg 64 éves sztárjához, Tom Cruise-hoz, majd hat év házasság után, 2012-ben beadta a válókeresetet. A szeparáció óta ő rendelkezik Suri kizárólagos felügyeleti jogával – Cruise állítólag 2013 óta nem lépett kapcsolatba a lányával.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images