Katie Holmes és Tom Cruise lánya már kész nő és tiszta anyja

2024. február 13.
Katie Holmes és lánya, Suri Cruise tegnap New Yorkban sétálgattak. A színésznő és Tom Cruise lánya le sem tagadhatná a szüleit, ugyanis tiszta anyja!
Katie Holmes és Tom Cruise lánya már kész nő és tiszta anyja

Katie Holmes és lánya, Suri Cruise teljesen úgy néznek ki, mintha testvérek lennének. Legalábbis ezt bizonyítják azok a fotók, amiket a 45 éves színésznőről és 17 éves lányáról készítettek tegnap New Yorkban. Holmes egy elegáns vintage stílusú napszemüveget viselt, ombre lencsékkel és fekete kerettel. Hozzá kék farmerdzsekit vett fel barna gallérral, és egy bő piros pulóverrel. Suri szintén lazára vette a figurát, ő világoskék farmert és barna cowboycsizmát viselt.

Katie egy fekete nadrágot és fehér tornacipőt húzott, hozzá pedig egy nagy, fekete bőrtáskát és egy vastag nyakláncot viselt. Világosbarna tincseit lazán kiengedve viselte, és látszólag az arcára sem nagyon applikált fel sminket. Az édesanyja projektjeiben gyakran szereplő Suri ugyanúgy hordta a haját, ahogy Holmes is, csak ő egy barna kabátot passzintott a szettjéhez. Az anya-lánya párosról készült fotókat ide kattintva tudod megnézni.

Holmes 2006-ban ment feleségül a Mission Impossible 64 éves sztárjához, Tom Cruise-hoz, a válókeresetet pedig 2012-ben adta be. Azóta ő rendelkezik Suri felügyeleti jogával, akivel állítólag 2013 óta nem lépett kapcsolatba az apja. A színész jelenlegi párja egy orosz arisztokrata, Elsina Khayrova, akivel állítólag az elmúlt hetekben kerültek közel egymáshoz.

Fotó: Getty Images