Katalin durván megsértette Kamillát a koronázáson

2023. május 25.
Úgy hírlik, Katalin hercegné eléggé megsértődött Kamillára, és ezt nem is rejtette véka alá III. Károly koronázásán sem... Gesztusával a szakértők szerint durván megsértette a friss királynét.
Katalin hercegné a koronázáson

Nem régiben megírtuk, hogy komoly válságban lehet III. Károly és Kamilla házassága, de úgy tűnik, nem Károly az egyetlen, akinek az újdonsült királynéval konfliktusa van. A protokollszakértők szerint Katalin hercegné durván sértő gesztust tett Kamilla felé a koronázáson: nem volt hajlandó pukedlizni a királynénak, ami jól mutatja, hogy nem lehet éppen felhőtlen köztük a viszony. 

A királyi családhoz közeli források szerint Katalin azért sértődött meg Kamillára, mert a királyné csak négy családtagját engedte meghívni a koronázásra. Katalin hercegné így csak az apját, Michaelt, az anyját, Carole-t és a fiatalabb testvéreit, Pippát és James-t hívta az eseményre, míg Kamillának 20 vendége lehetett.

Mindennek a tetejébe Kamilla királyné egyik vendége Rose Hanbury volt, épp az a nő, akit hírbe hoztak Vilmos herceggel. Egyelőre nem tudni, sikerül-e megoldaniuk a konfliktust, de ha Harry herceg és Meghan Markle után Vilmosék is összevesznek a királyi párral, az súlyos következményekkel járhat a brit királyságra nézve.

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images